Η Γεωργία άρχισε να βαδίζει στα μονοπάτια της αυτογνωσίας από τις αρχές του 2008. Βίωσε δύσκολες καταστάσεις αλλά και καταλυτικές για την αυτοεξέλιξη της. Συναντήθηκε με άτομα που την οδηγούσαν κάθε φορά όλο και πιο κοντά προς την ανακάλυψη του αληθινού της εαυτού, μέσα από εναλλακτικές τεχνικές ψυχοθεραπείας. Γνώρισε το βασίλειο των αγγέλων και αρχαγγέλων και πώς να στέλνει θεραπεία στον εαυτό της, αλλά και στους άλλους !!! Στη συνέχεια γνώρισε το Ρέικι, μυήθηκε και πιστοποιήθηκε σε αυτό. Η ζωή της άρχισε να αλλάζει θεαματικά και βίωσε ένα ντόμινο θετικών αλλαγών.

Παρακολουθώντας ένα σεμινάριο του Νευροεπιστήμονα Dr Joe Dispenza συνειδητοποίησε ότι οι αλλαγές που βίωσε ουσιαστικά έγιναν επειδή άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόταν. Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια της τεχνικής ThetaHealing που διεύρυναν ακόμα περισσότερο τον νου της. Μέσα από αυτή την διαδρομή έμαθε ότι έχει την επιλογή της πραγματικότητας που επιθυμεί!! Η ίδια είναι ο δημιουργός της ζωής της !!!

 

Σκοπός της είναι να στηρίζει εκείνους που είναι έτοιμοι και θέλουν η αγάπη  και η χαρά να  φωλιάσει στις ζωές τους. Να θυμηθούν ότι αξίζουν και μπορούν να ζουν με όλες τις αρετές, τις αξίες και τα δώρα που προσφέρει απεριόριστα ο δημιουργός αλλά και με απεριόριστους τρόπους!!!

 

Είθε το φως του θεού να φωτίσει και να καθαρίσει όλα μας τα κύτταρα, και κάθε πτυχή της ζωή μας και σε όλα τα επίπεδα των πεποιθήσεων μας με τον ανώτερο και καλύτερο τρόπο για εμάς.

Η εκπαίδευσητης:

ThetaHealing® Basic DNA Practitioner

 ThetaHealing® Advanced DNA Practitioner

ThetaHealing® Manifesting & Abundance Practitioner

ThetaHealing® Dig Deeper Practitioner

ThetaHealing® You and the Creator

ThetaHealing® Game of Life

 Certified Reiki Practitioner & Master Usui Shiki Ryoho