Προσωπικές Συνεδρίες ThetaHealing®

Προσωπικές συνεδρίες με τον Αλέξανδρο Μαυρωνά σύμβουλο και εκπαιδευτής της τεχνικής ThetaHealing®

Πως θα με βοηθήσει μια συνεδρία; 

 Όλοι μας έχουμε «πεποιθήσεις» που έχουν συνειδητά ή ασυνείδητα αποκτηθεί, και αυτές αντανακλούν το ποιοι είμαστε, τι πιστεύουμε και πώς συμπεριφερόμαστε. Τα πρότυπα συμπεριφοράς είναι τα μηνύματα που στέλνουμε έξω στον κόσμο, και ο κόσμος τα επικυρώνει, αντικατοπτρίζοντας τα πίσω σε μας. Μερικές φορές δεν μας αρέσει αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, αλλά αποτυγχάνουμε να δούμε ότι μέσα μας «στο υποσυνείδητο» μπορεί να είναι ο δημιουργός του προβλήματος.

«Σας ευχαριστώ πολύ για αυτά που μου προσφέρατε, το έλυσα το πρόβλημα μου είμαι μια χαρά!! Σας ευχαριστώ και πάλι» Β.Α.

«Αλέξανδρε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου! Η αλλαγή στην στάση μου είναι θεαματική! Να’σαι καλά. Και παρόλο που είχα πολλή πίστη στο ότι θα πετύχει η θεραπεία μένω έκπληκτη από την αλλαγή.» Ε.Δ.

Νιώθεις τον εαυτό σου μπλοκαρισμένο και δεν μπορείς να κινηθείς μπρος τα εμπρός; προσελκύεις αρνητικές καταστάσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου; Αναρωτιέσαι «Τι κακό έχω κάνει για να αξίζω αυτή την κατάσταση;» Θα ήθελες να νιώθεις σημαντικός/η, αγαπητός/η και άξιος/α εκτίμησης; Θέλεις να κατανοήσεις πως είναι να σε σέβονται, να σε ακούνε και να σε εμπιστεύονται; Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να επιτύχεις αλλά μοιάζει σαν να είναι πάνω από τις δυνατότητες σου, αυτή η βαθιά αλλά και με απαλή προσέγγιση θεραπεία μπορεί να καθαρίσει τα μπλοκαρίσματα που σε εμποδίζουν από το να επιτύχεις του στόχους σου.

Το ThetaHealing® μπορεί να βοηθήσει σε μια σειρά θεμάτων όπως :

Κρίσεις πανικού και ανησυχίας

Ψυχικά τραύματα από κάθε είδους κακοποίηση

Θυμό και διαχείριση άγχους

Αρνητικά μοτίβα και συμπεριφορές αυτό-σαμποτάζ

Θέματα εμπιστοσύνης και αυτοεκτίμησης

Φόβοι και Φοβίες

Κατάθλιψη και εθισμούς

Απελευθέρωση από μνησικακία, ενοχές, τύψεις και απόρριψη που σας κρατούν πίσω στη ζωή σας

Θέματα σχέσεων

Επίτευξη χαράς και ικανοποίησης

Θέματα συγχώρεσης 

 Η τεχνική Θήτα χρησιμοποιείτε συνδυαστικά με τη συμβατική ιατρική, και δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. 

 Μια συνεδρία διαρκεί περίπου 90 λεπτά, πολλές και ουσιαστικές αλλαγές μπορούν να συμβούν ακόμα και μέσα σε μια συνεδρία, η εμπειρία μας μας έχει δείξει ότι αυτό είναι εφικτό. Αλλά για ποιο ουσιαστική δουλειά σε όλους τους τομείς ένα πακέτο 4 συνεδριών σε ένα διάστημα ενός μηνός είναι ιδανικό.                                                                                                                                                      

Επιλέξτε Πακέτο Συνεδρίας:                                                                                    

Συνεδρία 90 λεπτών 50

Πακέτο 4 Συνεδρίες (3 + 1 ΔΩΡΟ) 150 

Η συνεδρίες γίνονται μόνο κατόπιν  ραντεβού.

Συνεδρίες μέσω Skype - Messenger :

 Κάνοντας συνεδρίες μέσω Skype, καθιστά τις υπηρεσίες μας διαθέσιμες σε όλους, ανεξάρτητα από το πού ζουν. Μερικές φορές οι συνεδρίες μέσω Skype μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές, επειδή ο πελάτης είναι στην άνεση του δικό του περιβάλλοντος, που μπορεί να τον κάνει να πάει πιο βαθιά στη συνεδρία.

Κλείστε μια συνεδρία στο σταθερό 26613 05177 και στο κινητό 6971682012

Πολυχρονίου Κωνσταντά 18 ( εντός στοάς ) Κέρκυρα. 

Κοινοποίηση σελίδας