Κύκλος εξάσκησης ThetaHealing®

Κάνε εξάσκηση στο ThetaHealing®, μοιράσου εμπειρίες, απελευθέρωσε πεποιθήσεις, απόκτησε αυτοπεποίθηση και υλοποίησε με άλλους θεραπευτές Θήτα σε μια φιλική και υποστηρικτική παρέα. 

Αυτές οι ομάδες εξάσκησης καθοδηγούνται από έναν εκπαιδευτή ThetaHealing.

Ξεκινάμε με το διαλογισμό και την ομαδική θεραπεία. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Μαυρωνάς θα είναι σε ετοιμότητα για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στη συνέχεια χωριζόμαστε σε ζευγάρια και κάνουμε θεραπεία. Κατάλληλο από αρχάριους έως έμπειρους θεραπευτές.

Κόστος συμετοχής 10 ευρώ

Προ απαιτούμενα : ThetaHealing® βασικό επίπεδο

 Αυτή η ομάδα εξάσκησης είναι ανοιχτή σε όποιον έχει διδαχτεί το ThetaHealing® βασικό επίπεδο η ψηλότερα και θέλει να εξασκήσει τις ικανότητες του περισσότερο, είτε για αυτοβελτίωση είτε για να αναπτύξεις τις ικανότητες σου ως επαγγελματίας θεραπευτής. Είναι ευκαιρία να ρωτήσεις και να πάρεις απαντήσεις από ένα εκπαιδευτή και σύμβουλο του  ThetaHealing® στην ύλη τον σεμιναρίων.

 

Δώσε και πάρε θεραπεία σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον με συνάδελφους θεραπευτές.

Είναι ευκαιρία να καθαρίσεις από μπλοκαρίσματα σε πτυχές τις ζωής σου που δεν είχες την ευκαιρία να το κάνεις μέσα στα σεμινάρια.                            

 

Πρακτική ThetaHealing®

·         Βρες και αντικατέστησε περιοριστικές πεποιθήσεις και αντάλλαξε συναισθήματα

     Βελτίωσε τις ικανότητες σου στην εμβάθυνση

 

·         Απόκτησε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου

·         Γίνε μέρος της αναπτυσσόμενής κοινότητας ThetaHealing® στον κόσμο.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

·         Ομαδική θεραπεία και διαλογισμός

·         Ερωτήσεις και απαντήσεις για υλοποίηση αφθονίας, δουλεύοντας με τα 7 επίπεδα της ύπαρξης για στιγμιαία θεραπεία, κανόνες στην διαισθητική ανάγνωση.

·         Θεραπείες σε ζευγάρια με άλλους Thetaθεραπευτές

·         Κύκλος κλεισίματος

Χώρος εκδήλωσης: Κανάλια Κέρκυρα 

Η εκδήλωση είναι τρίωρη

Εγγραφείτε τώρα και κλείστε θέση στο 6971682012.                                                                         Βελτιώστε τις ικανότητες σας, δώστε και λάβετε θεραπείες.