Τι είναι η τεχνική ThetaHealing® ;

Η τεχνική ThetaHealing δημιουργήθηκε από Vianna Stibal το 1995 κατά τη διάρκεια της προσωπικής της διαδρομής που πέρασε για να αποκτήσει υγεία. Η τεχνική ThetaHealing είναι μια διαλογιστική τεχνική και πνευματική φιλοσοφία – δεν εστιάζει σε μια θρησκεία, αλλά τις αποδέχεται όλες – με σκοπό να έλθει πιο κοντά στο Δημιουργό. Είναι μια μέθοδος εξάσκησης νου, σώματος και πνεύματός που σας επιτρέπει να βρείσκετε να κατανοείτε και να αλλάζετε περιοριστικές πεποιθήσεις του υποσυνείδητου για να ζείυτε τη ζωή σας με θετικές σκέψεις και να αναπτύσσεται αρετές σε όλα όσα κάνετε. Μέσα από το διαλογισμό και την προσευχή, η τεχνική ThetaHealing δημιουργεί ένα θετικό τρόπο ζωής, που κάνει τη ζωή σας ποιό εύκολη.

Η τεχνική ThetaHealing πάντα διδάσκεται για να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με τη συμβατική ιατρική. Διδάσκει πώς να θέτετε σε λειτουργία τη δική σας φυσική διαίσθηση, βασιζόμενη στην ανιδιοτελή αγάπη του Δημιουργού Όλων Όσων Υπάρχουν να κάνει την πραγματική «δουλειά». Πιστεύουμε ότι αλλάζοντας τον κύκλο των εγκεφαλικών κυμάτων μας, ώστε να συμπεριλαμβάνει την κατάσταση «θήτα», μπορούμε πραγματικά να παρακολουθήσουμε το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν να δημιουργεί στιγμιαία σωματική και συναισθηματική ευεξία. Έχουμε δει ότι με την τεχνική ThetaHealing οι διαισθητικές ικανότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτευχθεί αυθόρμητη σωματική και συναισθηματική ευεξία.
Η τεχνική ThetaHealing διδάσκεται σε περισσότερες από 27 χώρες και είναι μια από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικών που προάγουν την εναρμόνιση ψυχής, σώματος και νου, προσεγγίζοντας τον άνθρωπο στην ολότητα του.

Το ThetaHealing έχει πάρει την ονομασία του από τα κύματα «Θήτα» του εγκεφάλου. Η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει πως όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται σε κατάσταση «Θήτα», δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι περίπου το 90% των πεποιθήσεων μας λειτουργούν μέσα από το υποσυνείδητό μας, για να καταλάβουμε ότι το υποσυνείδητο είναι ουσιαστικά αυτό που ελέγχει και διαμορφώνει τη ζωή μας.
Με τη χρήση του μυϊκού ελέγχου εντοπίζονται όλες οι τραυματικές μνήμες και οι περιοριστικές πεποιθήσεις, καθώς και η έλλειψη κάποιων συναισθημάτων, όλα αυτά που στην πραγματικότητά μας εμποδίζουν να βιώσουμε χαρά και πληρότητα στη ζωή μας. Με τη μέθοδο ThetaHealing έχουμε τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε περιοριστικές πεποιθήσεις με τις αντίστοιχες ωφέλιμές τους, καθώς επίσης να διδαχτούμε συναισθήματα που δεν έχουν βιωθεί ποτέ, όπως η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη, η χαρά.
Η επιστήμη αποδεικνύει καθημερινά και αποδέχεται ότι οι αρνητικές σκέψεις προκαλούν τοξικά συναισθήματα, τα οποία οδηγούν στην ασθένεια. Η αυξανόμενη ανάγκη για την εύρεση τρόπων, με τους οποίους μπορεί να αλλάξει η σχέση σώματος – νου, προκειμένου να δημιουργηθεί η τέλεια υγεία, καθιστά το ThetaHealing κορυφαία μέθοδο. Λειτουργεί μέσα από το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης, δηλαδή της ανιδιοτελούς αγάπης και της ενέργειας Όλων Όσων Υπάρχουν. Εργάζεται με τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα, προσεγγίζοντάς τα και στα τέσσερα επίπεδα: το βασικό, το γενετικό, το ιστορικό και το ψυχικό.

Η τεχνική Θήτα χρησιμοποιείτε συνδυαστικά με τη συμβατική ιατρική, και δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Για να μάθετε περισσότερα για την τεχνική  ThetaHealing, επισκεφθείτε  www.thetahealing.com.   

 Εγκεφαλικά κύματα 

Οτιδήποτε κάνουμε και λέμε καθορίζεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων.     Τα εγκεφαλικά κύματα διακρίνονται σε πέντε διαφορετικές συχνότητες: Βήτα, Άλφα, Θήτα, Δέλτα και Γάμμα. Αυτά τα εγκεφαλικά κύματα εναλλάσσονται συνεχώς, αφού ο εγκέφαλος παράγει συνεχώς κύματα σε όλες τις συχνότητες. Μια συχνότητα κυβερνάει σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση.

 ΒΗΤΑ : 14 – 28 κύκλους το δευτερόλεπτο, είμαι σε εγρήγορση, σκέφτομαι, μιλάω.

ΑΛΦΑ : 7 – 14 κύκλους το δευτερόλεπτο, σε πολύ χαλαρή και διαλογιστική κατάσταση του νου.

ΘΗΤΑ : 4 – 7 κύκλους το δευτερόλεπτο, είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια του ύπνου και των ονείρων.

«Αφού χρησιμοποίησα τη διαδικασία με ποικίλους βαθμούς επιτυχίας, συμπέρανα γιατί αυτή η τεχνική δουλεύει τόσο καλά. Πίστεψα ότι κάναμε αυτές τις θεραπείες λόγω της κατάστασης Θήτα.» ViannaStibal, ιδρύτρια του ThetaHealing®.

Διατηρώντας μια συνειδητή κατάσταση Θήτα μπορείς να αλλάξεις την πραγματικότητα άμεσα.

Είναι το πρώτο στάδιο του ονείρου.

Χρησιμοποιείται στην ύπνωση.

Μπορεί να θεωρηθεί ως το υποσυνείδητο.

Συγκρατεί μνήμες και αισθήσεις.

Διέπει στάσεις, πεποιθήσεις και συμπεριφορές.

Είναι δημιουργικό, άκρως πνευματικό και εμπνέει.

Σου επιτρέπει να δρας πέρα από το επίπεδο του συνειδητού νου.

ΔΕΛΤΑ :0 – 4 κύκλους το δευτερόλεπτο, στη διάρκεια του βαθύ ύπνου ο νους βρίσκεται στα κύματα Δέλτα.

ΓΑΜΜΑ :28 – 40 κύκλους το δευτερόλεπτο, είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όταν μαθαίνουμε κι επεξεργαζόμαστε πληροφορίες.


Μυϊκός έλεγχος

TοΤhetaHealing® χρησιμοποιεί το μυϊκό έλεγχο για να εντοπίσει προγράμματα πεποιθήσεων. Ο μυϊκός έλεγχος είναι χρήσιμος στον θεραπευτή, ώστε να ελέγχει τις Πεποιθήσεις και τα Προγράμματα του πελάτη, επιτρέποντας και στον θεραπευτή και στον πελάτη μια αντίδραση στο ερέθισμα. Είναι η σωματική και οπτική επιβεβαίωση ότι η Πεποίθηση - Πρόγραμμα υπάρχει και ότι έχει αλλάξει.


Πως ο Μυϊκός έλεγχος δουλεύει;

Όταν λες η σκέφτεσαι κάτι που δηλώνει αλήθεια στο υποσυνείδητο νου, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα γίνεται πιο δυνατό και σαν αποτέλεσμα αυτού οι μυς γίνονται πιο δυνατοί.

Με τον ίδιο τρόπο όταν λες ή σκέφτεσαι κάτι που δηλώνει μη αληθινό στο υποσυνείδητο νου, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα γίνεται αδύναμο και σαν αποτέλεσμα αυτού οι μυς γίνονται αδύναμοι!

Κοινοποίηση σελίδας