Bowtech the Original Bowen Technique

 Τι είναι το Bowtech                                                   

Το Bowtech είναι μια τεχνική που με ήπιες κινήσεις πάνω στους μύες, στους τένοντες και στο συνδετικό ιστό (περιτονία) επαναρυθμίζει το σύστημα αυτοθεραπείας του σώματος. Μια τεχνική που συντονίζει την σωματική, χημική, συναισθηματική και πνευματική πλευρά του ατόμου που δέχεται την θεραπεία. Μια μορφή φυσικής θεραπείας, ήπιας και αποτελεσματικής παρόλη την απλότητα της. 

Πως λειτουργεί.                                   

Όπως το κούρδισμα μιας κιθάρας, συντονίζει ολόκληρο τον οργανισμό προάγοντας τη χαλάρωση και την αυτοίαση.

Πως γίνετε μια συνεδρία.                                                                                         

Μια συνεδρία Bowtech αποτελείται από μια σειρά ηπίων κινήσεων, οι οποίες εφαρμόζονται πάνω στο σώμα του ασθενή, που βρίσκεται ξαπλωμένος στο θεραπευτικό κρεβάτι, φορώντας ελαφριά και άνετα ρούχα. Μεταξύ κάθε σειράς κινήσεων, υπάρχει παύση 2-5 λεπτών, ανάλογα με την ανταπόκριση του σώματος του ασθενή. Οι κινήσεις αυτές είναι πολύ απαλές και χωρίς πόνο, έχουν την μορφή ρολαρίσματος και εφαρμόζονται πάνω στους μύες, τους τένοντες και τον συνδετικό ιστό. Το σύνολο αυτών των κινήσεων-Bowen, όπως ονομάζονται- μαζί με τις παύσεις αποτελεί μία συνεδρία Bowtech και διαρκεί 60 - 80 λεπτά. Η ιδιαιτερότητα του Βοwtech είναι οι ολιγόλεπτες παύσεις ανάμεσα στα σύνολα των κινήσεων, οι οποίες αποσκοπούν στην αποδοχή και επεξεργασία των διαδικασιών από το σώμα και στη μεγιστοποίηση της χαλάρωσης.

Ποιους μπορεί να βοηθήσει.

Η τεχνική Bowtech, λόγω της ήπιας προσέγγισης που έχει, είναι ιδανική για όλους- από νεογνά μέχρι ηλικιωμένους, αθλητές, εγκύους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα όπως: Μυοσκελετικά, αναπνευστικά, πεπτικά, ουροποιητικά, κυκλοφορικά, ορμονικά, γυναικολογικά και άλλα.

Το Bowtech είναι μια συμπληρωματική ολιστική μέθοδος και δεν αντικαθιστά την ιατρική βοήθεια και φαρμακευτική αγωγή.

Κόστος 60λεπτη Συνεδρία : 40€

Δεκτές χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες

Κλείστε συνεδρία στα τηλέφωνα 2661305177 - 6971682012 ή στείλτε μήνυμα στο email : amavronas08@gmail.com

Μαρτυρίες ασθενών από συνεδρίες :                                                           

ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ

#Ονομάζομαι Ι. Κ. και είχα την τύχη να γνωρίζω το Αλέξανδρο Μαυρωνά, όπου άκουσε το πρόβλημα υγείας που είχα και μου συνέστησε  να μου κάνει θεραπεία με την τεχνική Bowtech.

Είχα ενόχληση και πόνο στο γόνατο από παλιό κάταγμα και κατάφερε στην δεύτερη συνεδρία να εξαφανιστεί η ενόχληση και ο πόνος!

Επίσης στην δεύτερη συνεδρία εξαφανίσθηκε ο πόνος από το αυχενικό σύνδρομο που υποφέρω χρόνια τώρα και η δυσκαμψία προς τα δεξιά μειώθηκε εντυπωσιακά! Τώρα μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου περισσότερες μοίρες προς τα δεξιά! Είδα μεγάλη βελτίωση στα προβλήματα που έχω στην μέση και την πλάτη είμαι πολύ ικανοποιημένη!! Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε για τις θεραπείες Bowtech.

ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΩΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ

# Ονομάζομαι Γ. Κ. και την τεχνική Bowtech την γνωρίζω διότι αρχές του 2019 διαγνώστηκα με - παγωμένο ώμο- στον αριστερό ώμο, σήκωνα το χέρι μου λιγότερο από το ύψος του ώμου και δυσκολευόμουνα να γυρίσω το κεφάλι μου δεξιά.

Μετά από 5 συνεδρίες Bowtech τον Απρίλιο μπορώ να κινούμε ελεύθερα.Πριν αρχίσω τις συνεδρίες Bowtech με τον Αλέξανδρο Μαυρωνά είχα μια ενόχληση ακόμη στον Α μου ώμο σε μια συγκεκριμένη κίνηση – πάνω και πίσω – και πόνο στις ωμοπλάτες και στον αυχένα καθώς γυρνούσα το κεφάλι δεξιά και αριστερά.

Στην παρούσα φάση μετά από 5 συνεδρίες ο πόνος στον ώμο έχει εξαφανιστεί και γυρίζω το κεφάλι μου με ελάχιστη ενόχληση. Επίσης είχα πόνο στην πλάτη στο ύψος της καρδιάς με ένταση κάποιες φορές 10, τώρα είναι σχεδόν εξαφανισμένος, μόνο όταν κουράζομαι ο πόνος γίνεται 2-3, εκεί παλαιότερα είχα διαγνωστεί με μεσοσπονδύλιες κοίλες. Η αναπνοή μου έχει βελτιωθεί πολύ και ο πόνος στην κοιλιακή χώρα Δ που έγινε η επέμβαση της Χολοκυστεκτομής έχει εξαφανιστεί.

Πέραν από αυτό βιώνω μια βαθιά χαλάρωση και βελτίωση της υγείας μου σε επίπεδα σωματικά και ψυχικά.

Ανεπιφύλακτα το προτείνω στους γνωστούς μου γιατί η θεραπεία είναι άμεση και χωρίς πόνο!

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΧΙΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΤΗΝ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ

# Ονομάζομαι Σ. Κ. η επαφή μου με την Τεχνική Bowtech έγινε μέσω του κ. Αλέξανδρου Μαυρώνα. Αντιμετώπιζα χρόνιες ενοχλήσεις  στην περιοχή του  δεξιού ισχίου, των ώμων, της δεξιάς ωμοπλάτης και του αυχένα. Πέρα από τις ενοχλήσεις,  ιδιαίτερα στον αυχένα  και το ισχίο αντιμετώπιζα έντονο περιορισμό στην κίνηση.

Στην πρώτη μας  συνάντηση ο κ. Μαυρώνας  κατέγραψε  με κάθε λεπτομέρεια το ιστορικό μου. Επιπρόσθετα με ενημέρωσε επαρκώς για τη μέθοδο, τη θεραπευτική διαδικασία, καθώς  και  για το τι έπρεπε να προσέξω τις  ημέρες μετά  από κάθε Συνεδρία, παρέχοντας μου ένα κλίμα ασφάλειας. 

Από την πρώτη συνεδρία εξαλείφθηκε  εντελώς ο περιορισμός της κίνησης του  αυχένα. Έπειτα από 15 χρόνια μπόρεσα να γυρίσω τον αυχένα μου προς τα δεξιά. Στις επόμενες  συνεδρίες εστιάσαμε στις υπόλοιπες δυσκολίες μου. Μια μόνο συνεδρία και  το πρόβλημα λυνόταν.

Έχουν περάσει  δυο μήνες περίπου  και όλοι οι πόνοι στα σημεία που ανέφερα έχουν φύγει. Σταδιακά  αντιλήφθηκα πως  είχαν εξαφανιστεί και  κάποιες ενοχλήσεις που  είχα στα γόνατα. Μπορώ  να γονατίζω και να σηκώνομαι πλέον χωρίς το παραμικρό "πιάσιμο".

Επίσης τόσο  κατά την διάρκεια της συνεδρίας, όσο και μετά είχα ένα συναίσθημα ηρεμίας, ισορροπίας κι ευεξίας.

ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΠΕΛΜΑ

# Ε. Δ. Έκανα την πρώτη μου συνεδρία Bowtech, έχοντας αρκετούς πόνους και ενοχλήσεις στην μέση, ταυτόχρονα αντιμετωπίζω κι ένα χρόνιο τραυματισμό στο πέλμα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία η διαφορά ήταν αισθητή,  τελειώνοντας την δεύτερη συνεδρία  έφυγα χωρίς καμία αίσθηση πόνου, στην τρίτη και τελευταία συνεδρία απόλαυσα την χαλάρωση τις συνεδρίας χωρίς να πονάω κάπου ... εντυπωσιακό!

Ένα μήνα μετά συνεχίζω να απολαμβάνω την καθημερινότητα χωρίς να πονάω κάπου,  αντίθετα ούτε καν θυμάμαι πως πόναγα.

 ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

# Λέγομαι Α. Γ. πάσχω από ρευματοειδή αρθρίτιδα βαριάς μορφής. Όταν ξεκίνησα συνεδρίες με τον Αλέξανδρο Μαυρωνά ήμουν ακινητοποιημένη στο κρεβάτι με πολύ έντονους πόνους στα ισχία. Στην πρώτη συνεδρία ο πόνος υποχώρησε ελάχιστα, όμως είχα μια ωραία αίσθηση χαλάρωσης .

Ακολούθησαν και μερικές ακόμα συνεδρίες και άρχισα να σηκώνομαι λίγο λίγο και να ελαφραίνουν οι πόνοι μου.

Ο Αλέξανδρος έχει πολύ ελαφρά και θεραπευτικά χέρια και είναι πολύ υποστηρικτικός, έχει πολύ υπομονή και συζητάει πολύ λεπτομερώς μετά από κάθε θεραπεία, για την εξέλιξη. Φυσικά και σηκώθηκα τελείως και η όλη εμπειρία μου είναι πάρα πολύ θετική. 

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ

# Α.Γ. Έχω τη βαθιά αίσθηση, ότι  οι  συνεδρίες Bowtech που πραγματοποίησα με τον κ. Αλέξανδρο Μαυρωνά, με βοήθησαν να νιώσω πολύ καλύτερα σε θέματα που αφορούν ενοχλήσεις του μυοσκελετικού μου συστήματος. Η συνεργασία μαζί του ήταν άψογη σε κάθε επίπεδο. Τον ευχαριστώ θερμά.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩ ΣΦΥΡΟ

# Ονομάζομαι Μ. Κ. πριν από 3 μήνες είχα ένα ατύχημα και έσπασα το Α μου πόδι. Συγκεκριμένα είχα κάταγμα του έξω σφυρού και περόνης με συμμετοχή του αστραγάλου που έπρεπε να χειρουργηθεί.

Από την πρώτη εβδομάδα μετά το χειρουργείο, λόγω του ότι έχω την τύχη να γνωρίζω τον Αλέξανδρο Μαυρωνά, κάναμε την πρώτη συνεδρία Bowtech και στην 2η, 3η, 4η,5η,6η συνεδρία επειδή ήμουν αρκετές ώρες στο κρεβάτι, η χαλάρωση και ανακούφιση στην μέση, την πλάτη, το γόνατο και το ισχίο ήταν άμεσα αισθητή. Την  7η εβδομάδα με την έγκριση του Γιατρού άρχισα να πατάω το πόδι μου.

Λόγω αναμενόμενης ακαμψίας άρχισα τις ασκήσεις που μου δόθηκαν από το Γιατρό σε συνδυασμό με το Bowtech.

Στην προσπάθεια να πατάω το πόδι μου και να περπατάω πονούσε αρκετά το Α γόνατο και το ισχίο. Μέχρι την 8η συνεδρία δεν πονούσα καθόλου και το περπάτημα έγινε όλο και πιο εύκολο. Την 9η εβδομάδα με έπιασε η μέση μου ύστερα από μια κίνηση που έκανα.

Μετά την συνεδρία τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά καλά. Στην 10η συνεδρία σε συνδυασμό με το πόδι έκανα και για το άνω αναπνευστικό, λόγω ήπιου άσματος που έχω και τα αποτελέσματα ήταν ΑΜΕΣΑ ανακουφίστηκα. Στην 11η συνεδρία εκτός από την απίστευτη χαλάρωση και ηρεμία που νιώθω όπως σε κάθε συνεδρία που έκανα, το περπάτημα μου επανήλθε στα φυσιολογικά του.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Αλέξανδρο που συντέλεσε αποτελεσματικά στην αποθεραπεία μου.  

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ

# Μ. Ν. Η γνωριμία με το Bowtech υπήρξε ευχάριστα αποκαλυπτική. Είναι δύσκολο να κατανοήσεις αν δεν το ζήσεις , το πόσο δραστική, αποτελεσματική μπορεί να είναι μια μέθοδος που είναι πολύ διακριτική και ευγενής οπτικά.

Στη δική μου περίπτωση που υπέφερα από συχνούς πονοκεφάλους ημικρανίες και πόνους στον αυχένα λόγω δυσκαμψίας και χρόνιου στρες το Bowtech άμεσα, στην πρώτη κιόλας συνεδρία προσέφερε ευκαμψία απίστευτη.

Μετά από μακρύ διάστημα μπόρεσα να γυρίσω εντελώς τον αυχένα από τη μια πλευρά που δυσκολευόμουν απίστευτα.

Άμεση και εντυπωσιακή ήταν και η επαναφορά στη σωστή στάση σώματος καθώς και η αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης .

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση του σώματος στην απαλή επέμβαση στους διάφορους μύες, τένοντες, συνδέσμους στους οποίους δουλεύει ο θεραπευτής καθώς και η άμεση και βαθιά χαλάρωση.

Η διαδικασία θεραπείας συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες και το νιώθεις.

Σημαντική νομίζω στη διαδικασία αυτή ήταν η συμβολή του θεραπευτή μου (Αλέξανδρος Μαυρωνάς) ο οποίος πήρε ιστορικό συζήτησε μαζί μου παρουσιάζοντας τη μέθοδο κάνοντας με να νιώσω άνετα.

Η μέθοδος μου προσέφερε μεγάλη ανακούφιση από τους πόνους και τη δυσκαμψία και ισορροπία με αποτέλεσμα τη μεγάλη βελτίωση στην καθημερινότητα μου.

ΠΟΝΟΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΧΙΑ

# Σ. Κ. Το Bowen ήταν μια θεραπεία που με βοήθησε πολύ να βρω ανακούφιση στον πόνο που ένιωθα στο αριστερό γόνατο.

Τα γόνατα μου έχουν υποστεί αρκετή φθορά από το παρελθών – αθλητισμό, βάρος, ορθοστασία, χορό κλπ.

Είμαι όμως τώρα απόλυτα καλά και νιώθω δυνατή. Επίσης κάναμε και στη μέση και στα ισχία, ένιωθα μόνιμο πόνο λόγω της σκολίωσης και τώρα ο πόνος φεύγει και επιστρέφει συγκεκριμένα πριν την περίοδο και κατά την διάρκειά της.

Γενικά νιώθω μια σιγουριά στην ισορροπία του σώματος μου και βαδίζω με περισσότερη σιγουριά. Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε.

ΜΥΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΧΙΟ

# Μ. Κ. Αποφάσισα να ξεκινήσω τις συνεδρίες Bowtech με σκοπό να ανακουφιστώ από οξύ μυϊκό πόνο στην περιοχή της ωμοπλάτης και διάφορες ενοχλήσεις στον ώμο. Μετά την πρώτη συνεδρία αισθάνθηκα πολύ χαλαρή. Όσο περνούσαν οι μέρες και  μέχρι την επόμενη συνεδρία, ο πόνος μειωνόταν, μέχρι που εξαφανίστηκε στην τέταρτη και τελευταία συνεδρία.

Επίσης, εξαφανίστηκε μία ενόχληση στο ισχίο που με ταλαιπωρούσε πολλά χρόνια.

Η επαφή μου με το Bowtech και τον Αλέξανδρο Μαυρωνά υπήρξε για εμένα θεραπευτική. Τον ευχαριστώ πολύ!

Κοινοποίηση σελίδας